Welkom op YoTravels!

Welkom op mijn blog YoTravels!

Ik ben gek op reizen. Dit doe ik het liefst samen met mijn partner. Wij reizen de wereld rond op zoek naar mooie plekken. Van ongerepte natuur, wildlife en cultuur worden wij blij.

Het reizen is er met de paplepel ingegoten. Als klein meisje werd ik al door mijn ouders meegenomen Europa in. Vooral Oostenrijk is favoriet. Lekker wandelen in de bergen. Na jaren vakantie in de bergen doorgebracht te hebben is mijn horizon verbreed. Er is nog zo veel moois buiten Europa!

Op deze blog houd ik jullie op de hoogte van mijn reisavonturen. Hiernaast ga ik recensies schrijven over bezienswaardigheden, restaurants en alles wat wij bezoeken en doen.

Heel veel leesplezier op YoTravels.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: