Wie is YoTravels?

Hallo en welkom op mijn blog YoTravels. Ik neem je graag mee op mijn reizen. Mijn naam is Yolanda en ik woon, samen met mijn man Arjan, in Veendam. Mocht je je afvragen waar het ligt? Veendam vind je in het oosten van de provincie Groningen. Omdat reizen onze passie is wil ik dit graag met jullie delen. YoTravels is geboren!

Het reizen is er met de paplepel ingegoten. Als klein meisje werd ik al door mijn ouders meegenomen Europa in. Vooral Oostenrijk is favoriet, lekker wandelen in de bergen. Naarmate ik ouder werd ben ik samen met Arjan de wereld gaan ontdekken en kwamen wij op veel mooie plekken. Uiteraard is ons wensenlijstje nog erg lang. Onze droom is om ooit fulltime de wereld rond te reizen. Wat is er nou fijner dan het ervaren van ultieme vrijheid.

Tijdens ons eerste bezoek aan Bonaire is de liefde voor de onderwaterwereld ontstaan. Op dit mooie eiland hebben wij onze PADI Open Water certificaat gehaald en sindsdien zijn we verkocht aan de prachtige onderwaterwereld. Tijdens een 3-daagse duiktrip op het Great Barrier Reef hebben we onze PADI Advanced certificaat gehaald.

Ik ben naast reizen dol op sporten en werk, naast mijn fulltime baan, op de sportschool. Hier geef ik de groepslessen Steps BBB (BuikBenenBillen) en Zumba. Ik ben erg fanatiek en zorg dat iedereen een voldaan gevoel heeft na de les. Ook ben ik erg muzikaal en speel ik dwarsfluit in een harmonie orkest. Een bezig bijtje dus.

We hebben al veel beleefd maar nog lang niet genoeg. We reizen lekker door want er is nog zoveel moois te ontdekken!

Nieuwsgierig? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.