Wie is YoTravels?

Op de top van de Greim op 2474m

Hallo en welkom op mijn blog YoTravels waar ik je mee neem op mijn reizen. Mijn naam is Yolanda en ik woon in Veendam samen met mijn man Arjan. Ik heb de opleiding Commerciële Economie gevolgd. Tijdens mijn studie heb ik mij verdiept in Marketing. Tijdens het werken in communicatie en contentbeheer heb ik leren werken met verschillende CMS systemen. Omdat reizen mijn passie is wil ik dit graag met jullie delen. YoTravels is geboren!

 

 

Ik ben naast reizen dol op sporten en werk 2 avonden in de week op de sportschool. Hier geef ik de groepslessen Steps BBB (BuikBenenBillen) en Zumba. Ik ben erg fanatiek en zorg dat iedereen een voldaan gevoel heeft na de les. Ook ben ik erg muzikaal want ik speel dwarsfluit in een harmonie orkest.

Het reizen is er met de paplepel ingegoten. Als klein meisje werd ik al door mijn ouders meegenomen Europa in. Vooral Oostenrijk is favoriet, lekker wandelen in de bergen. Naarmate ik ouder werd ben ik samen met Arjan de wereld gaan ontdekken en kwamen wij op veel mooie plekken. Tijdens ons eerste bezoek aan Bonaire is de liefde voor de onderwaterwereld ontstaan. Op dit mooie eiland hebben wij onze PADI Open Water certificaat gehaald en sindsdien zijn we verkocht aan de prachtige onderwaterwereld. Tijdens een 3-daagse duiktrip op het Great Barrier Reef hebben we onze PADI Advanced certificaat gehaald.

Wij reizen lekker door want we hebben nog zoveel moois te ontdekken!